Touringcar huren Alphen aan den Rijn

 

Met de bus naar of vanuit Alphen aan den Rijn

Wonen jullie in de omgeving van Alpen aan de Rijn, Woerden, Bodegraven of Zevenhoven en zijn jullie op zoek naar goedkoop vervoer voor een uitje met vrienden of familie dan zijn jullie hier op de juiste plek. Via het gratis aanvraagformulier op de website kunnen jullie de gewenste datum, het aantal personen en de bestemming invullen. Dit formulier wordt vervolgens doorgestuurd naar diverse busmaatschappijen die touringcars met chauffeurs verhuren. Dat kan een standaard touringcar zijn, maar ook een mini of midi bus en zelfs een dubbeldekker. De busmaatschappijen sturen je vervolgens vrijblijvend de scherpste aanbiedingen zodat jullie zelf de beste optie kunnen uitkiezen en jullie kunnen verheugen op een absolute topdag met goedkoop topvervoer. We geven jullie hier tien tips voor de allerleukste uitjes vanuit of in Alphen aan de Rijn en omgeving.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Concerten en Festivals

Misschien willen jullie een concert of festival bezoeken ergens in Nederland. Bekende festivals als Pinkpop, Defqon, Parkpop en de Zwarte Cross zijn zeer populaire festivals. De chauffeur zet jullie vlakbij de bestemming af zodat jullie dag direct kan beginnen. Na afloop hoeft niemand zelf naar huis te rijden en kun je comfortabel terug naar huis reizen in een comfortabele touringcar.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Pretparken en dierentuinen

Pretparken zijn ook zeer populaire dagjes uit voor vriendenclubs en families. Willen jullie naar Walibi Holland, De Efteling, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen of Attractiepark Toverland? Het kan allemaal geregeld worden. Onze chauffeurs weten in heel Nederland de weg op hun duimpje en brengen jullie snel en comfortabel tot aan de ingang van het park om jullie daar ’s avonds weer op te wachten. Voor de natuurliefhebbers zijn uitjes naar de verschillende dierenparken in Nederland een aanrader, Kies bijvoorbeeld uit Blijdorp in Rotterdam, Artis in Amsterdam, De apenheul in Apeldoorn, Ouwehands Dierenpark, Safaripark de Beekse Bergen, Burgers Zoo of het dolfinarium in Harderwijk. Stuk voor stuk geweldige parken voor een prachtige dag tussen de vele verschillende dieren.

Sportieve uitjes, shoppen en feesten

Sportievelingen die zichzelf graag uitleven kunnen terecht bij heel veel spectaculaire outdoor centra door heel Nederland. Leef jezelf uit op een hoogteparcours tussen de bomen, Ga een dag skiën of snowboarden in Zoetermeer ,Landgraaf of Terneuzen.. Schaatsbanen in Nederland vinden jullie bijvoorbeeld in Heerenveen, Flevonice in Biddinghuizen, Jaap Eden ijsbaan in Amsterdam of ijssportcentrum in Eindhoven. Shoppen in de grote steden van Nederland. Geen parkeerproblemen en simpel vlakbij de bestemming worden afgezet. Gaan jullie naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Groningen? Gezellig een dag shoppen met vriendinnen in elke stad in Nederland en daarna heerlijk comfortabel en gezellig terug naar huis per touringcar. Wat wil je nog meer. Ook voor familiefeesten, Reünies, vrijgezellenfeesten en trouwpartijen is het zeer populair om de gasten te laten vervoeren per touringcar. Voordeel is dat iedereen volop kan genieten want niemand hoeft terug naar huis te rijden. De chauffeurs kunnen de gasten vervoeren naar meerdere plaatsen op één dag. Bijvoorbeeld van de trouwlocatie naar de feestlocatie. Meerdere stops zijn geen enkel probleem wanneer jullie dat aangeven op het aanvraagformulier.