Touringcar huren Delft

 

Touringcar huren Delft

Woon je in de Regio Westland / Midden Delfland en ben je op zoek naar het goedkoopste touringcarvervoer met chauffeur dan ben je aanbeland op de juiste website. Misschien wil je met familie en vrienden de dagje uit naar Den Haag , Scheveningen of Rotterdam of wil je een concert of festival bezoeken. Parkeren in de steden is duur en bovendien niet altijd handig als je met meerdere auto’s ter plaatse komt. Een touringcar huren met chauffeur is dan een heel handige optie. Zo reizen jullie gezellig samen naar de plek van bestemming en hoeft niemand op zoek naar een parkeerplek. De chauffeur zet jullie zo dicht mogelijk bij de locatie af zodat je nooit ver hoeft te lopen en jullie direct kunnen genieten van jullie dag.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Iets meer over Midden Delfland

De regio die voorheen bekend stond als Regio Westland werd op 1 januari 2004 opnieuw ingedeeld. Voorheen bestond Regio Westland uit 7 verschillende gemeentes.  In 2004 werden de volgende gemeenten samengevoegd

* Gemeente De Lier

* Gemeente ’s Gravenzande (inclusief Heenweg)

* Gemeente Monster ( inclusief kernen Poeldijk en Ter Heijde)

* Gemeente Naaldwijk ( inclusief kernen Honselersdijk en Maasdijk )

* Gemeente Wateringen ( inclusief Kwintsheul )

De twee overige Westlandse gemeenten, Maasland en Schipluiden zijn toen samengevoegd tot de gemeente Midden-Delfland. De gemeente Westland maakt deel uit van metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Waar naar toe in Midden Delfland?

Midden Delfland ligt dus omringd door gezellige plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland en Scheveningen. Dus wanneer je een concert wilt bijwonen in Rotterdam of een voetbalwedstrijd wil zien met vrienden van jouw voetbalclub dan huur je eenvoudig een touringcar. Dagje Rotterdam ontdekken met familie en bijvoorbeeld de Euromast bezoeken en een boottocht maken met een Spido boot door de Rotterdamse havens. Laat je gemakkelijk vervoeren met een touringcar met chauffeur. Vanuit Rotterdam verder naar Den Haag of Scheveningen is geen enkel probleem. Lekker flaneren over het Scheveningse strand of een gaaf strandfeest bijwonen in Hoek van Holland het kan allemaal. In Hoek van Holland kun je trouwens ook de boot nemen naar Engeland. Je kiest zelf voor welk soort rit je de touringcar wil huren. Dat hoeft zeker niet persé een dagtocht te zijn. Comfortabel vervoer naar feesten, attracties, concerten of festivals zijn allemaal zeer populaire opties.  

Vervoer snel en eenvoudig online regelen

Voor een dagje uit met vrienden en familie hoef je niet afhankelijk te zijn van dagtrips die busmaatschappijen aanbieden. Je huurt gewoon je eigen touringcar met chauffeur zodat jullie de hele dag kunnen indelen zoals jullie zelf willen. Die wensen kun je invullen op het gratis aanvraagformulier op de website. Daarnaast vul je in wanneer, waarheen en met hoeveel personen je wil reizen. Je aanvraag wordt daarna verstuurd naar diverse maatschappijen die jou vervolgens per mail vrijblijvend hun scherpste aanbiedingen sturen zodat je zelf het ideale vervoer kan kiezen. Dat kan een touringcar zijn, maar ook een mini of midi bus als de groep kleiner is.