Touringcar huren Den Haag

 

Koninklijk genieten in Den Haag

Den Haag is de enige grote stad van Nederland met een strand direct aan de Noordzeekust. Er zijn vele prachtige gebouwen en monumenten te zien en een schat aan verschillende musea. Natuurlijk heeft Den Haag ook een koninklijk tintje. Het binnenhof is er gevestigd en op het Noordeinde vind je het werkpaleis van Koning Willem Alexander. Maar Den Haag heeft nog veel meer. Heerlijk shoppen of een bezoek brengen aan Madurodam of het Omniversum. Bovendien staat u vanuit Den Haag binnen no time in Scheveningen. Hier kun je heerlijk uitwaaien of een voorstelling bezoeken in het AFAS Circustheater. Een ideale bestemming voor een familie-uitje, een uitstap met jullie vereniging of een dagje op stap met collega’s. Het vervoer hoeft geen enkel probleem te zijn. Wat dacht je van een touringcar met chauffeur? Duur? Echt niet. Hier ben je op de juiste plek om snel goedkoop, goed en veilig vervoer te regelen voor de hele groep.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Museum hoppen in Den Haag

De winters in Nederland worden steeds zachter en schaatsen is al lang niet meer vanzelfsprekend. Gelukkig kun je daarvoor terecht in het Silver Dome. Op deze grote moderne ijsbaan kan je terecht voor heerlijk winterplezier met sporten als curling, ijshockey, schaatsen, skeeleren en inline skaten. De Ovalbaan heeft een lengte van 250 meter zodat je lekker kan doorrijden en misschien wel een nieuw record vestigen. Schaatsen en ander materiaal kun je ter plaatse huren evenals diverse lessen volgen.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Den Haag met kinderen

Dagje Den Haag met kinderen? Dan moet je zeker Madurodam of het Omniversum bezoeken. Madurodam staat al sinds jaar en dag bekend als miniatuurstad waar je heel Nederland in één keer kunt bezoeken. Waar Madurodam in het begin vooral bekend stond om zijn miniaturen is er vandaag de dag nog veel meer te beleven. In de afgelopen jaren zijn veel interactieve attracties toegevoegd die een extra dimensie geven. Vooral de nieuwe attractie Flying Dutchman is inmiddels zeer populair net als de mogelijkheid om een echte 3D selfie van jezelf te laten maken. In het Omniversum kunnen jullie een ongelooflijk spectaculaire film beleven. De film wordt op een enorm koepelscherm geprojecteerd en de beleving wordt nog eens extra versterkt door sublieme geluidseffecten. Ook leuk voor kinderen is familiepark Drievliet. Hier vinden jullie attracties voor groot en klein, jong en oud.

Snel vervoer regelen voor jullie groep of familie?

Door het huren van een goedkope touringcar met chauffeur wordt een dagje Den Haag echt een uitje voor iedereen. Niemand hoeft zelf te rijden of een parkeerplaats te zoeken. De touringcar kan een grote bus zijn, maar als je met een kleinere groep bent is het ook mogelijk ook een midi of mini bus te huren met chauffeur. Op de site vul je 1x alle gegevens in en daarna ontvang je per e-mail vrijblijvende offertes voor passend vervoer.  Snel, goed en veilig voor iedereen.