Touringcar huren Zoetermeer

 

Sportief dagje uit per touringcar

Hebben jullie binnenkort een uitje met je vereniging of club gepland en willen jullie die dag lekker sportief doorbrengen met schaatsen of zelfs skiën? In Zoetermeer vind je Snow World Zoetermeer. Hier kun je elke dag van het jaar genieten van wintersporten als snowboarden en skiën. Je vindt hier de steilste indoorpiste van Europa. Een super sportief uitje voor zowel de beginnende als de geoefende wintersporter. Voor degenen die zich liever niet in de sneeuw begeven wacht hier een ware klimuitdaging op Ayers Rock. Hier kun je survivalen over de outdoor hindernisbaan of de hoogte ingaan op het spectaculaire hoogte parcours.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Silver Dome in Zoetermeer voor het ultieme ijsplezier

De winters in Nederland worden steeds zachter en schaatsen is al lang niet meer vanzelfsprekend. Gelukkig kun je daarvoor terecht in het Silver Dome. Op deze grote moderne ijsbaan kan je terecht voor heerlijk winterplezier met sporten als curling, ijshockey, schaatsen, skeeleren en inline skaten. De Ovalbaan heeft een lengte van 250 meter zodat je lekker kan doorrijden en misschien wel een nieuw record vestigen. Schaatsen en ander materiaal kun je ter plaatse huren evenals diverse lessen volgen.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Gamecity is fun voor iedereen

Wel sportief maar niet in wintersfeer? Dan kunnen jullie terecht bij Gamecity. Hier vind je onder meer een gave kartbaan waar je jezelf even Max Verstappen kunt wanen.In verschillende heats kun jij je meten met je vrienden of collega’s. Daarnaast biedt Gamecity spannende lasergames voor groepen en families en kun je hier Prison Island spelen in maar liefst 24 heel uitdagende cellen. Elke cel heeft daarbij zijn eigen unieke opdracht die 2 tot 5 minuten duurt. Deze opdrachten bestaan uit fysieke, technische en tactische uitdagingen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Hoe snel zijn jullie in het ontsnappen?

Vervoer snel en goedkoop geregeld

Op zoek naar vervoer voor één van deze leuke sportieve uitjes? Waarom kiezen jullie dan niet voor het huren van een touringcar met chauffeur. Gezellig met z’n allen onderweg alvast in de stemming komen en ’s avonds na alle sportieve inspanningen heerlijk comfortabel terug naar huis reizen. Een touringcar met chauffeur huren hoeft niet duur te zijn. Via de website kun je het gratis aanvraagformulier invullen met daarop de datum en het aantal personen van jullie groep. Tevens kun je nog eventuele aanvullende wensen invullen. Vervolgens wordt dit formulier verzonden naar busmaatschappijen in de buurt die perfect vervoer aanbieden voor jullie groep tegen zeer scherpe prijzen. Hun geheel vrijblijvende offertes ontvang je gewoon thuis in je mailbox en daaruit kies je zelf de beste optie. Dat kan een ‘standaard’ touringcar zijn maar ook een mini of midi bus en voor grote groepen zelfs dubbeldekkers. De ervaren chauffeurs brengen jullie tot vlak bij de bestemming zodat de sportieve dag direct kan beginnen om jullie daar na afloop weer op te wachten voor de terugreis of wellicht nog een tussenstop voor een afsluitend etentje. Iedereen kan meedoen want niemand hoeft Bob te spelen. Onze ervaren chauffeurs brengen iedereen weer veilig terug thuis.