Touringcar huren Zuid Holland

 

Verken Zuid-Holland per touringcar

Reizen per touringcar is erg populair en al lang niet meer alleen voor schoolreisjes of senioren. Veel jongeren huren tegenwoordig een touringcar met chauffeur om bijvoorbeeld naar een concert te reizen of een dagje pretpark. Voordeel is dat iedereen gezellig samen reist en arriveert en niemand last heeft van parkeerproblemen. Nu is het mogelijk om voor elke groep snel en gemakkelijk zelf een touringcar met chauffeur te huren. Als als jullie groep maar bestaat uit bijvoorbeeld 10 personen kun je kiezen voor vervoer per mini-of midi-bus. Iets kleiner dan de standaard touringcar maar zeker niet minder comfortabel. Grotere groepen is uiteraard ook geen enkel probleem. Duur hoeft een touringcar met chauffeur huren zeker niet te zijn. Via het aanvraagformulier vraag je eenvoudig offertes aan van busmaatschappijen die touringcars met chauffeur verhuren en bij jullie passen. Op het gratis aanvraagformulier vul je het aantal personen, de bestemming en de datum in. Vervolgens wordt jouw aanvraag doorgestuurd naar tal van busmaatschappijen die geheel vrijblijvend hun scherpste offertes naar jouw mailadres sturen. Zo kies je thuis voor het beste vervoer voor de beste prijs.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Waar naar toe in Zuid-Holland?

De winters in Nederland worden steeds zachter en schaatsen is al lang niet meer vanzelfsprekend. Gelukkig kun je daarvoor terecht in het Silver Dome. Op deze grote moderne ijsbaan kan je terecht voor heerlijk winterplezier met sporten als curling, ijshockey, schaatsen, skeeleren en inline skaten. De Ovalbaan heeft een lengte van 250 meter zodat je lekker kan doorrijden en misschien wel een nieuw record vestigen. Schaatsen en ander materiaal kun je ter plaatse huren evenals diverse lessen volgen.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Met de touringcar naar Soldaat van Oranje

Willen jullie met jullie vriendenclub gezamenlijk de musical Soldaat van Oranje gaan bekijken in Katwijk aan zee? Deze beroemde musical mag je eigenlijk niet gemist hebben. Het is een waargebeurd verhaal van een verzetsstrijder dat zich afspeelt in een 360 graden draaiende theaterzaal. Dat alleen al is een belevenis op zich. In Katwijk aan Zee kun je daarnaast uiteraard ook terecht aan het uitgebreide strand en genieten van de gezelligste strandpaviljoens. Liefhebber van stoomtreinen? De stoomtrein van Katwijk naar Leiden. In het museum vind je onder meer echte historische stoomlocomotieven, motorlocomotieven en rijtuigen en beleef je hoe treinreizen verliepen in vroeger tijden.

Zuid-Holland biedt attracties en uitjes voor iedereen. Of jullie nu op pad gaan met familie, vrienden, collega’s of een andere groep. Vervoer is gemakkelijk en snel online te regelen. Ervaren chauffeurs weten hier overal de weg te vinden en brengen jullie comfortabel en veilig tot vlakbij de bestemming. Heb jij Zuid-Holland al verkend?